Saturday, October 17, 2009

Skeem Kodutöö1


Tööl me kasutame tavaliselt Skype. Seda me kasutame kui meil on vaja koordineerida töö meie klientidega real ajas. Skype on meie jaoks päris kasulik sellega, et saab tasuta suhelda välismaa klientidega. Eesti klientidega saab ka, aga siis me tavaliselt kasutame kas Outlook`i või telefoni. Kuna me olime ärivahendajad, Skype´i abil saab näiteks mitu klientidega kirjavahetus pidama.
Võrdles Outlook`iga, Skype töötab natuke kiremini ja seal on ka lisa võimalused (tasuta kõne võimalus ja video kõne võimalus).

15 comments:

  1. Lihtne skeem toimivast töökeskkonnast. Võiks laiem olla.
    7p

    ReplyDelete
  2. Sa pead arvestama sellega et skype on üks puudus ehk kui sa saadat mingit teadet kasutajale ja ta ei ole võrgus, teade jõuab kohale kui tema ja sina olete mõlemad võrgus. Reeglina selline mure tekkib kasutajatega kes on teise maailma otsas.

    ReplyDelete
  3. Minu arvates konkreetne info, kuidas suhtled kohalike klientidega ja kuidas välismaisete klientidega. Skeem on selge ja konkreetne. 10p!

    ReplyDelete
  4. Kuidagi vähe, võiks mõelda sellest, kuidas see paremaks teha, mitte näidata see, mis on juba kasutusel. 8p.

    ReplyDelete
  5. Olen nõus sinuga, Aleksandr. Ma vist natuke ei saanud aru, mis oli vaja täpselt „kodutöö1`s” teha.

    ReplyDelete
  6. Praegust skeemi vaadates on kõik muidugi arusaadav ja selge, kuid liiga minimaalne. Sotsiaalsed tarkvarad ja Web 2.0 lahendused võimaldavad palju enamat kui ainult Skype ja e-mail. Kui tööalaselt ei õnnestu uusi vahendeid kasutusele võtta, siis võiksid seoses mõne oma huviga proovida midagi uut välja mõelda ;)
    Praeguse skeemi ja idee eest hindeks 6 punkti.

    Lili.

    ReplyDelete
  7. See on toimiv skeem ja ma väga lihtsalt-loogiliselt ülesehitatud. See on iseenesest väga hea, aga seal juures võiks olla ka näiteks teise skeemi peal välja toodud milliseid vahendeid võiks lisaks kasutada ja millist kasutegurit nad omavad.

    Esitlus oli hea ja arusaadav.
    Minupoolt 8p

    ReplyDelete
  8. Lihtsus on pluss. Aga midagi on jah nagu puudu. Nagu eelnevad kommenteerijad juba on maininud, võiks neid Web 2.0 rakendusi, kuidas oma tööd optimeerida, veel olla. Kas on midagi, millest sa praegu ise puudust tunned? 8 p.

    ReplyDelete
  9. Lihtne, arusaadav ja toimiv, kuid nagu teised juba täpsustasin parem oleks seda täiendada, lisada midagi uus enda poolt.
    Kuid tundub et loogiline ja kasulik!=)

    8 palli

    ReplyDelete
  10. Kuna olen täiesti algaja informaatika erialal ja natuke ei saanud aru, mis oleks vaja täpselt „kodutöö1`s” teha. Siis hindan ma oma tööd 9 punktiga. Alati on kusagil võimalus arenguks.

    ReplyDelete
  11. Olen nõus eelpool öelduga, et kuidagi väga minimalistlik. Hetkeolukorra kirjeldab ära, aga võiks jah edasi mõelda, kas ei ole võimalik midagi parandada...6 p
    Terje

    ReplyDelete
  12. Lihtne skeem, kuid oleks võinud rohkem olla juttu. 9p.

    ReplyDelete
  13. Võik olla väheke rohkem sisu, natuke liiga minimalistlik. Minu hinne oleks 9p.

    ReplyDelete
  14. Lihtne, väheste vahenditega skeem. Hetkega mõistetav, ei vajagi juurde seletust. Aga kõrvutades Sinu töö teiste töödega, annan 8 p.

    ReplyDelete
  15. Tubli, Ilja!
    Kuigi sinu ülesande lahendust võis pidada liiga lihtsaks, hindan väga sinu positiivset suhtumist ja head meeskonnatöö vaimu. 10 p

    ReplyDelete